Doğadan Bizim Probiotik Sirke Mayası (6 Kutu)
Doğadan Bizim Probiotik Sirke Mayası (6 Kutu)

Doğadan Bizim Probiotik Sirke Mayası (6 Kutu)

0.0
Fiyat : ₺428,00(KDV Dahil)

500 TL Üzeri Kargo Bedava
Hızlı Kargo
Koşulsuz İade Garantisi !
Türkiyenin Her Yerine Kargo İmkanı

ADET

Artır Azalt

Doğadan Bizim Probiotik Sirke Mayası (6 Kutu)

 


Ürün Hakkında:
Her çeşit meyveden ev ortamında, doğal, katkısız şekilde sirke yapmak artık çok kolay. Doğadan Bizim Sirke Mayası ile evlerde organik sirke yapmak hem zahmetsiz hem de ekonomik hale geliyor. Siz de faydalarından yararlanmak istediğiniz meyve veya bitkileri seçerek işe başlayabilirsiniz. Dilediğiniz anda kullanabileceğiniz, uzun süre dayanıklı bu hazır mayalarla, sağlıklı sirkeler hazırlayabilirsiniz. Temizlik, kozmetik ya da gıda anlamında dilediğiniz yerde kullanabileceğiniz sağlıklı sirkeleriniz her an elinizin altında. Koruyucu madde içermeyen sirkelerinizi gönül rahatlığıyla tüketebilmeniz için online alışveriş imkanı ve uygun fiyatlar sizleri bekliyor.

Sağlıklı yaşama gönül veren herkese hitap eden organik ürünler ve gurme lezzetler, tazelik garantisiyle Gurmejet.com'da sunuluyor. Siz de online sipariş vererek güvenli ve rahat alışveriş deneyimini yaşayın.  

 

Sirke Mayalama  Bilgisi:

1. Sirke için öncelikle olgunlaşmış, ilaçlı olmayan veya çok iyi temizlenmiş  

    meyveler seçilmelidir. Çürük meyve olmamalıdır.

    Üzüm ve elma başta olmak üzere diğer meyveler sapları ve çekirdekleri 

    çıkarılmalı, dilimlenmelidir.

    Meyveler çok iyi yıkanıp, temzilenmelidir. Olgunlaşmamış meyveler tercih 

    edilir ise bal katılması uygun olur .

2. Sirke için istenilen miktar oranında cam kavanoz tercih edilmeli.

    1/3' üne meyve parçaları, 1/ 3' üne ise içme suyu katılmalı, 1/ 3'ü ise boş 

    kalmalıdır. Bu şekilde hazırlanmış kavanoza 1 paket mayanın tamamı 

    katılmalı ve iyice karıştırılmalıdır.

3.Kavanozun ağız kısmı bir kaç kalın kat olacak şekilde ince bez ile kapatılmalı,

   ağız kısmı güçlü bir lastik ile kapatılmalıdır. Dışarıdan içeriye her türlü 

   mikrobik bulaşmanın engellenmesi gerekmekte, içeriden dışarıya ise 

   fermentasyon sürecinde gaz çıkışı olmalıdır .

4.Fermentasyon için ortalama 25-30 derece arasında ışık almayan bir yer 

    seçilmelidir.

5. Her gün 1-2 kez olmak üzere steril bir kaşıkla karıştırma işlemi yapılmalıdır.

6. 1-2 hafta içinde fermentasyon tamamlanmış olacak, meyveler dibe 

    çöktüğünde , karıştırmadan 1 hafta aynı şekilde beklenecektir

7. Daha sonra kullanmak üzere sirke süzülecek, şişe ile kavanozlara 

    aktarılacak ve kapağı kapalı şekilde saklanacaktır.

 

    Sirkeyi saklamak için daha düşük sıcaklıklar tercih edilmelidir.

 

5'li Banner
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.