Susitaş Domates Salçası ile Leziz Yemekler

Susitaş Domates Salçası ile Leziz Yemekler

Mutfağın Süper Kahramanı

 

Türk mutfağında ana yemek statüsüne sahip pek çok yemeğin tarifinde şu cümle geçer;  “Pembeleşen soğana bir miktar domates salçası ekleyin ve kokusu çıkana kadar kavurun.”

 

Kokusu çıkana kadar kavrulmasının ardından yemeğe yeni bir boyut ekleyen domates salçası, mutfaktaki süper kahramanlardan biri. Onun için “lezzet iksiri” demek de hiç yanlış olmaz. Peki, domates salçası tüketirken içiniz yeterince rahat mı?

 

21. yüzyılın mutfaklarında gündem hiç değişmiyor; doğal ve sağlıklı gıda tüketimi. Soru hep aynı; güvenle tüketilecek seçenekler hangileri?

 

Domates salçasında konu doğallık ve sağlıksa sizi Susitaş dünyasına götürelim. Burada “en iyi” demek, en çok kazandıran demek değil, “en sağlıklı ve en lezzetli” demek. Susitaş Domates Salçası yemeklerinize lezzet katarken, sağlığınızı da koruyacak.

 

İçinde İyilik Olan Yemekler

 

Kalpleri fethedecek yemeklerin sırrı basit; Yemeğin içine sevginizi ve içinde iyilik olan malzemeleri katın. 1982 yılında çoğunluğu öğretmenlerden oluşan bir grup sorumluluk sahibi “değer üreticisi”nin kurduğu Susitaş, bugün genişleyen ailesiyle sağlık ve lezzet üretmeye devam ediyor.

 

Yüzde yüz doğal ve katkısız Susitaş domates salçaları TSE, BRC, IFS, KOSCHER ve Amerika, Avrupa, Türkiye’den Organik Sertifikaların güvencesi altındadır.

 

Domates Salçasının Faydalarından Haberdar mısınız?

 

Siz onu sadece yemeklere renk ve lezzet katmaya yarayan bir gıda olarak mı görüyorsunuz? Domates salçası bundan daha fazlası.

 

Bu lezzet iksirinin içeriğine göz attığımızda karşımıza pek çok vitamin, mineral ve antioksidan çıkıyor. A, B grubu vitaminleri, C, E ve K vitaminleri, sodyum, kalsiyum, potasyum, demir, magnezyum, Omega 3 ve Omega 6 ile antioksidanlar bunlardan sadece bazıları.

 

Gıdaların işlenmesinin onların içeriğindeki besin öğelerini azalttığı birçok gıda için doğru, fakat salça söz konusuyken bir istisna devreye giriyor. Domateste bol miktarda bulunan likopenin işlev görme kabiliyeti, domatesin salça olma sürecinde geçirdiği işlemlerle artıyor. Peki, nedir bu likopen?

 

Likopen güçlü antioksidan içeriğe sahip, parlak kırmızı bir karotenoid pigmenttir. Domates ve diğer kırmızı renkteki meyvelerde yer alır. Likopen içeren gıdaları yeterli miktarda tüketmek prostat, rahim, meme ve kolon kanserlerinin, Alzheimer hastalığının ve kemik erimesinin ortaya çıkma riskini düşürür. Likopen cilt ve saç sağlığı için oldukça önemlidir. Antioksidan özelliğinden dolayı yaşlanma karşıtıdır, yaşlanma etkilerini geciktirir.

 

Susitaş Güvencesi Gurmejet’te

 

Yemeğin lezzetini riske atmayın.

Lezzet garantili Susitaş ürünlerini online mağazamızdan inceleyebilir, Susitaş Domates Salçası Fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 



 


 
Etiketler: Susitaş Domates Salçası ile Leziz Yemekler
Mayıs 13, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.