Fümeci Smokehouse Siparişi ile Lezzet Yolculuğu

Fümeci Smokehouse Siparişi ile Lezzet Yolculuğu

Gurmelik hassas bir damak tadıyla beraber sıra dışı olanın peşinde gitme konusunda heves gerektirir. Üstün lezzetler meydana getirmede uzman olan Fümeci Smokehouse, gerçek bir gurme bakış açısıyla işinin içine emek ve değer katan üreticilerden.

Tütsüleme işlemi ete deyim yerindeyse lezzet dopingi yapmakta. Bunun bilincinde olan Füme Smokehouse, füme et geleneğini yaşatmak ve geliştirmek amacıyla faaliyet gösteriyor.

Bu eşsiz lezzetleri yaratmak için Trakya’da bulunan özel çiftliklerde beslenen hayvanların eti kullanılmaktadır. Üretimin A’dan Z’ye her aşamasına gereken özen gösteriliyor. Hayvanlar organik yemlerle beslenip, doğal şartlar altında özgürce hareket ederek kesim olgunluğuna erişmekte. Lezzetin ortaya çıkışında uğranılan ikinci durak İstanbul. İstanbul’daki üretim tesislerinde yoğun el emeği ile tütsüleme işlemine hazır hale getirilen etler, özel fırınlarda doğal meşe odunu isiyle gurmelerden tam not alacak bir lezzete ulaştırılıyor.

 

Bu Lezzetlerden Haberdar mısınız?

Füme Smokehouse lezzet yelpazesinde kuru et, füme et, sucuk ve sosis çeşitlerinin yanı sıra beef jerky gibi özel tatlar da mevcut. Yağ oranı düşük olan beef jerky, %100 yerli dana etinin marinasyonda dinlendirildikten sonra en az 10 saat boyunca fırınlanarak kurutulmasıyla elde edilir.

Diğer özel Fümeci Smokehouse lezzetleri peynirli sosis ve kasap sosis. Her ikisi de doğal kuzu bağırsağına doldurularak hazırlanmaktadır. Peynirli sosis, taze çekilmiş dana eti ve çeşitli baharatlar kullanılarak hazırlanır. Kasap sosis ise çekildikten sonra bir gün boyunca özel bir baharat karışımında dinlendirilerek o özel tada erişir.

Farklı ürünleri ve Fümeci Smokehouse Fiyatlarını sanal mağazamızdan inceleyebilirsiniz.

 

Kusursuz Lezzetlere Kolayca Ulaşın

Özel olarak seçilen en iyi dana etinin özel tuzlarda iki hafta dinlendirilmesinin ardından fırınlanmasıyla elde edilen kuru et çeşitleri lezzette çıtayı yükseltiyor. Klasik kuru etin yanı sıra Fümeci Smokehouse kuru et çeşitleri arasında Kafkas usulü kuru et ve Boşnak usulü kuru et bulmak da mümkün.

Mutlaka denenmesi gereken tatlardan diğeri Füme Kontrafile. Özel baharat karışımında 3 saat boyunca masajlanan kontrafile bir hafta dinlendirilir, iki farklı pişirme yöntemiyle 10 saat süren fırınlama ve tütsüleme işleminden geçmesinin ardından bir gün dinlendirildikten sonra tüketiciye sunulmaya hazır hale gelir.

Dana nuardan üretilen ve sade, kekikli, karabiberli çeşitleri mevcut olan Roastbeef, kokmayan kıvırcık kuzuların kemiksiz but etinden yapılan Kuzu Cotto, dananın en yağsız ve en lezzetli bölümünden elde edilen Dana Cotto, Fümeci Smokehouse farkıyla sofralara gelen diğer lezzetlerden bazıları.

 

Fümeci Smokehouse Siparişi için online alışveriş mağazamızdan faydalanabilir, bu kusursuz lezzetlere hızlı ve kolay şekilde ulaşabilirsiniz.



 


 
Etiketler: Fümeci Smokehouse Siparişi ile Lezzet Yolculuğu,fümeci sipariş,smokehouse
Ocak 29, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.