Doğadan Bizim Probiotik Peynir Mayası 5 Adet
Doğadan Bizim Probiotik Peynir Mayası 5 Adet

Doğadan Bizim Probiotik Peynir Mayası 5 Adet

0,00
Fiyat : ₺60,00(KDV Dahil)

ADET

Artır Azalt

Doğadan Bizim Probiotik Peynir Mayası 5 Adet

İçindekiler :

5 Paket Ortalama 7-8 Kg
%100 doğal
Evde yapmak çok kolay.

Doğadan Bizim Maya Kullananlar

 

Doğal girdiler ve geleneksel yöntemlerle evde yiyecek/içecek üretmeyi eskimiş bir uygulama olarak görmek, eskimiş bir bakış açısı artık. Değeri anlaşıldığı ve kolayca uygulama imkânı bulunamadığı için bu tür yöntemler günümüzde “lüks” olarak görülmekte.
Tüketeceğiniz sebze ve meyveleri sizin üretmeniz, bilgi, deneyim, uygun alan ve maddi birikim gibi bir araya getirilmesi zor şartları gerektiriyor. Fakat, evde gıda üretimi denilince akla gelen diğer alan -süt ürünleri yapımı- için durum o kadar da kompleks değil.

Yoğurtta doğallık, kullanılan maya ile yakından ilgili. Doğal olmayan yöntemlerle elde edilmiş mayalar, yoğurdun kalitesini önemli ölçüde düşürecektir. Bu tür mayalar söz konusuyken, yoğurdun hazırlanma sürecinde sağlıklı yöntemlerin kullanılması ve sütün doğal olması pek de anlama ifade etmeyecektir.

Sağlıksız mayayla elde edilmiş yoğurt, taşıması gereken besin öğelerini ya az miktarda taşıyacak ya da bunların bazılarına hiç sahip olmayacaktır. Dahası bunlar, sağlığa zarar veren maddeler ihtiva edebilir.

Organik Probiyotik Yoğurt Mayası kullanmak, sağlıklı yoğurt elde etmenin ön koşulu. Organik yoğurt mayaları, vücut için gerekli bakteriler içerir. Bu yararlı bakteriler, bağırsak florasının korunmasına yardım eder

 

Ürün Açıklaması

 

Probiyotik ürünler her yaştan insanın kullandığı doğal ürün çeşitlerinden bir tanesidir. Doğadan Bizim markasının özel olarak formüle ettiği Doğadan Bizim Probiotik Peynir Mayası gaz, şişkinlik, hazımsızlık ve sindirim bozukluklarında olumlu bir destek sağlamaktadır. Bu yararlı peyniri artık evde kolayca hazırlayabilir, gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Hemen Gurmejet farkıyla satın alabilirsiniz.

 

Ürün Mayalama Bilgisi

1     Sütü 70 Dereceye Kadar Isıtınız Ve Ocağı Kapatınız

2.    Mayalama sıcaklığı olan 36-38 dereceye kadar Hızla soğutunuz.

3.    36 – 38 Derece Mayalama Sıcaklığındaki Sütün İçine Mayayı Katarak Karıştırınız.

4.    Mayaama Süresince 36-38 Derecelik Isıyı Sabit Tutmak İçin Kabınızın Etrafını Isısını Kaybetmeyecek Şekilde Sarınız.

5.    Mayalama süresi 1- 1,5 Saatten Sonra Süt Pıhtılaşacaktır.

6.    Bu Pıhtıyı Bıcak İle Enine ve boyuna dilimleyiniz.

7.    Temiz Bir Süzmeye Uygun Beze Dilimlediğiniz Parçaları Aktarınız.Bezi Kapatıp Üzerine Ağırlık Koyarak Suyunu 2 Saat Süzünüz.

8.    Peyniri İstediğiniz Kalıp Boyutlarında Dilimleyerek Salamura İçine Koyunuz.1 Gün Sonra Tüketebilirsiniz.

 

 

Organik Ürünler
Unlu Mamüller
Ürün Adedi
1
Ürün Miktarı
5
5'li Banner
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.