Fümeci Smokehouse İzmir
Gurmelik hassas bir damak tadıyla beraber sıra dışı olanın peşinde gitme konusunda heves gerektirir. Üstün lezzetler meydana getirmede uzman olan Fümeci Smokehouse, gerçek bir gurme bakış açısıyla işinin içine emek ve değer katan üreticilerden.
Bu eşsiz lezzetleri yaratmak için Trakya’da bulunan özel çiftliklerde beslenen hayvanların eti kullanılmaktadır.
Üretimin A’dan Z’ye her aşamasına gereken özen gösteriliyor. Hayvanlar organik yemlerle beslenip, doğal şartlar altında özgürce hareket ederek kesim olgunluğuna erişmekte.
Lezzetin ortaya çıkışında uğranılan ikinci durak İstanbul. İstanbul’daki üretim tesislerinde yoğun el emeği ile tütsüleme işlemine hazır hale getirilen etler, özel fırınlarda doğal meşe odunu isiyle gurmelerden tam not alacak bir lezzete ulaştırılıyor.
Tütsüleme işlemi ete deyim yerindeyse lezzet dopingi yapmakta. Bunun bilincinde olan Fümeci Smokehouse İzmir, füme et geleneğini yaşatmak ve geliştirmek amacıyla faaliyet gösteriyor.